παιδικό Θέατρο


Μετά τη μεγάλη επιτυχία και αποδοχή της παράστασης "Μια γιορτή στου Νουριάν" και την απήχηση της σε όλες τις ηλικίες, το Θέατρο Πορεία δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους φίλους της, να δουν την παράσταση κάθε Σάββατο στις 18:00μμ
Πρεμιέρα Σάββατο 21 Ιανουαρίου.

Σκηνοθεσία : ο κορυδαλλιώτης Παντελής Δεντάκης κι ο Βασίλης Κουκαλάνι

Mια ανατρεπτική κωμωδία για παιδιά & εφήβους, με θέμα τις σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών και την πολιτισμική συμφιλίωση.

Το «Μια Γιορτή στου Νουριάν» θα φιλοξενηθεί σε μια από τις πιο ελκυστικές και σύγχρονες θεατρικές αίθουσες της Αθήνας. Το "θέατρο Πορεία" διαθέτει 230 άνετες και με άριστη οπτική θέσεις, σε μία ευρύχωρη και με άψογη ακουστική αίθουσα, μεγάλο και φωτεινό φουαγέ και σύγχρονο μπαρ. Επίσης έχει την δυνατότητα να δεχθεί παιδιά με ειδικές ανάγκες κατόπιν συνεννόησης.

Στην παράσταση που σκηνοθετούν οι Παντελής Δεντάκης και Βασίλης Κουκαλάνι, πρωταγωνιστούν μια πολύ ισχυρή ομάδα νέων ηθοποιών όπως ο Βασίλης Κουκαλάνι, η Ηρώ Μπέζου, ο Πέτρος Σπυρόπουλος, ο Γιώργος Δάμπασης, ο Μιχάλης Τιτόπουλος και η Πολυξένη Ακλίδη. Ο άλλος μεγάλος πρωταγωνιστής του«Μια Γιορτή στου Νουριάν» είναι η πρωτότυπη μουσική των ActiveMember, αγαπημένων της νεολαίας, μέσω της οποίας θα επιτευχθεί η πολυπόθητη πολιτισμική συμφιλίωση.

Ελάτε λοιπόν, γιατί μπορεί η κατασκήνωσή μας να αποδειχθεί η κατασκήνωση της ζωής σας! Άλλωστε όλοι κάτω από την ίδια σκηνή ζούμε!