Τo "Πάμε Αλλιώς" στα Κούλουμα του Δήμου Κορυδαλλού

Στην γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Κορυδαλλού για τα Κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου συμμετείχε αντιπροσωπεία του «Πάμε Αλλιώς» από μέλη και φίλους της Δημοτικής Κίνησης με την υποψήφια Δήμαρχο, Καίτη Κυλάκου, και τον Δημοτικό Σύμβουλο, Ηλία Κρούπη. Δήλωση της Καίτης Κυλάκου « Δεν είναι μόνο η βροχή και ο κακός καιρός που δεν βοηθά τον κόσμο να γιορτάσει και να χαρεί. Είναι η διάχυτη αγωνία για την καθημερινή υποβάθμιση της ζωής του.

Σήμερα βλέπουμε συμπολίτες μας να παίρνουν από τους πάγκους του Δήμου τα λιγοστά σαρακοστιανά και να φεύγουν για το σπίτι τους. Δεν γιορτάζουν. Φεύγουν από μια εθιμοτυπική γιορτή του Δήμου Κορυδαλλού, γιατί δεν αισθάνονται ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες τους, ότι τους συμπεριλαμβάνει και ότι μπορούν να βρούν το στήριγμα που θα επιθυμούσαν.


Τα μέλη και οι φίλοι του «Πάμε Αλλιώς» μαζί με πολλές και πολλούς Κορυδαλλιώτες δίνουμε καθημερινά την μάχη της Αλληλεγγύης, συμμετέχουμε και στηρίζουμε όλες τις πρωτοβουλίες για τα τρόφιμα , τα φάρμακα, τα κοινωνικά ιατρεία.

Δίνοντας καθημερινά προτεραιότητα στις ανάγκες των ανθρώπων της πόλης μας και των εργαζομένων δημιουργούμε τους όρους με τους οποίους όλοι μαζί θα πορευτούμε νικηφόρα μέχρι της εκλογές του Μαϊου»

"ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ" 3-3-2014