Πρώην λατομεία - Χωματερή το 2014

Χθες Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 έγινε σύσκεψη στο Δημαρχείο Κορυδαλλού υπό τον κ. Γουρδομιχάλη (προς το τέλος ήλθε και ο Δήμαρχος κ. Κασιμάτης) και με συμμετοχή των καλεσμένων, ελαχίστων Δημοτικών Συμβούλων και επίσης μερικών μόνο μερικών φορέων και συλλόγων του Άνω Κορυδαλλού.

Θέμα; Η χωματερή 115 στρεμμάτων που έχει προκύψει, στα πρώην λατομεία, εκεί που έπρεπε να έχουμε έναν τεράστιο αθλητικό χώρο, σημαντικό για όλη τη πόλη του Κορυδαλλού αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Β'  Πειραιά.

Πέρα της υποβάθμισης της σημασίας,  από την ίδια την στενή αυτή πρόσκληση, του μεγάλου αυτού αθλητικού κέντρου 115 στρεμμάτων γιά όλη την πόλη μας, στον προτζέκτορα η Δίοικηση του Δήμου προέβαλε ως εικόνα του χώρου την ακόλουθη εικονα του Google Earth από τις 25/42013 και από ύψος λήψης τα 1.200 μέτρα ψηλά!!!
 Ακολουθούν τέσσερις εικόνες του συγκεκριμένου χώρου,  με λήψη Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014, οι οποίες και μοιράστηκαν και στους παρευρισκόμενους ώστε να δουν την πραγματική εικόνα της Δημόσιας έκτασης 115 στρεμμάτων μέσα στην πόλη μας σε αντίθεση με την εικόνα που πρόβαλε ο Δήμος μας.