Με πατάτες και ρύζι από τους παραγωγούς (Δελτίο Τύπου)

ο Δήμος Κορυδαλλού στο κίνημα κατά των μεσαζόντων. Τη διάθεση στους δημότες πατάτας και ρυζιού απευθείας από παραγωγούς και σε χαμηλές τιμές ξεκινά ο Δήμος Κορυδαλλού στην προσπάθεια να μπει φραγμός στην αισχροκέρδεια των μεσαζόντων. Συγκεκριμένα θα διατεθούν:

Πατάτες Νευροκοπίου από παραγωγούς από τα Λευκόγεια Νευροκοπίου Δράμας σε συσκευασίες των 20 κιλών προς 6 ευρώ (0.30 € το κιλό)

Ρύζι από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ν. Σερρών «Ο Ορυζόμυλος» σε συσκευασίες των 5 κιλών. Οι ποικιλίες είναι ρύζι καρολίνα 0,95 το κιλό, ρύζι γλασσέ ο,85 € το κιλό, μπονέ 0,75 € το κιλό.

«Οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με συνεχή συρρίκνωση του εισοδήματος τους. Οι οικογένειες με έναν και περισσότερους άνεργους αυξάνονται δραματικά, ενώ οι τιμές σε βασικά αγαθά εξακολουθούν να βρίσκονται στα ύψη. Η αγορά κατακλύζεται από εισαγόμενα προϊόντα την ίδια ώρα που η ελληνική αγροτική παραγωγή μένει αδιάθετη. Το γεγονός ότι η κοινωνία των πολιτών άνοιξε τον δρόμο φέρνοντας κοντά παραγωγούς και καταναλωτές είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο και ως αυτοδιοίκηση έχουμε καθήκον να συνεχίσουμε ανάλογες προσπάθειες στηρίζοντας και τους πολίτες- καταναλωτές, αλλά και τους έλληνες παραγωγούς» αναφέρει ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.

Οι δημότες μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις ηλεκτρονικά στην διεύθυνση www.korydallos.gr καθώς και στο Δημαρχείο Γρ. Λαμπράκη 231 ( 3ος όροφος) έως και την Πέμπτη 15 Μαρτίου εργάσιμες ημέρες 9.00 έως 18.00.
Για τις ημερομηνίες παραλαβής των προϊόντων θα υπάρξει ανακοίνωση τις επόμενες μέρες.

Στείλτε αυτό το μήνυμα και στους φίλους σας, γίνετε κι εσείς κομμάτι της αλυσίδας ενημέρωσης και επικοινωνίας του Δήμου Κορυδαλλού.